FESPA-messuilla lanseerattu STAFIX®GRIP TONER

STAFIX OY LISÄÄ UUDEN TUOTTEEN STAFIX®GRIP-TUOTERYHMÄÄNSÄ: STAFIX®GRIP TONER

Erikoispainopapereiden valmistaja, Stafix Oy, esitteli tänään Kölnin FESPA-messuilla uudet STAFIX®GRIP TONER -tuotteensa, jotka laajentavat tuoteryhmän käytettävyyden täysin uuteen tulostinten sarjaan.

STAFIX®GRIP TONER on irrotettava ja uudelleen kiinnitettävä tarra, joka on helppo kiinnittää erilaisille puhtaille ja tasaisille pinnoille. Kalvossa on silikonipohjainen kevyt tartunta-aine, joka ei jätä minkäänlaisia jälkiä, kun tarra poistetaan. STAFIX®GRIP TONER on yhteensopiva kevyen tuotannon väritulostimien kanssa.

”Tämä on meille jotain täysin uutta, ja olemme iloisia saadessamme uusia potentiaalisia käyttäjiä materiaaleillemme. STAFIX®GRIP TONER tarjoaa kuivavärimenetelmään perustuvia kevyen tuotannon tulostimia käyttäville yrityksille mahdollisuuden hyödyntää liimattomia erikoistarramateriaaleja tarjonnassaan,” kertoo Stafix Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Aleksi Rastela.

Materiaalia on saatavana läpinäkyvänä kahdessa eri koossa: SRA3 – 320 x 450 mm ja A4 – 210 x 297 mm.

”Tuotetta on testattu varsin monenlaisilla tulostimilla, ja jatkamme testausta edelleen eri valmistajien laitemalleissa. Seuraa tiedotteitamme ja sivustoltamme ladattavia ohjeita, sillä päivitämme niitä jatkuvasti ajan tasalle,” Rastela suosittelee.

Vuonna 2007 perustettu Stafix Oy sijaitsee Suomessa, Vaajakoskella. Euroopan markkinoilla toimivalle yritykselle on myönnetty useita palkintoja innovatiivisuudesta.

"