Kilpailu italialaisen Digitalian edustajille

Italian Padovassa sijaitseva Digitalia SpA on digipainomateriaalien jälleenmyyjä, joka on vuodesta 2014 lähtien tarjonnut asiakkailleen STAFIX®STATIC UV-INKJET- ja STAFIX®STATIC
INDIGO -tuotteitamme sekä uutta STAFIX®GRIP-materiaalia. Tuotteita on jatkuvasti saatavilla jälleenmyyjän varastossa.

Asiakaskunnan laajentamiseksi ja tuotelanseerauskampanjan tehostamiseksi Digitalia ja Stafix järjestivät yhdessä kilpailun Digitalian edustajille. Kilpailu toteutettiin ”pelinä”, jonka tavoitteena oli myydä tuotteita enemmän kuin toiset kolmen kuukauden jaksolla loka-joulukuussa. Voittajat palkittiin mukavilla palkinnoilla. Kilpailusta oli paljon etua kummallekin yritykselle, ja tätä positiivista kokeilua ja kokemusta haluttaisiin mielellään käyttää myös uudelleen tulevaisuudessa.

Digitalian toimitusjohtajat Gianfranco Faggian ja Marino Rossetti olivat innoissaan kilpailusta: ”Edustajamme ottivat kilpailun hyvin tosissaan, ja kampanjalla saatiin aikaan erinomaisia tuloksia.”

”Mielestäni tämä oli erinomainen tapa hankkia uusia asiakkaita ja vahvistaa entisiä asiakassuhteita,” kertoo kilpailun järjestämisestä vastannut Italian asiakassuhdepäällikkö Lorenzo Bracco. ”Edustajat ovat todella tärkeässä asemassa materiaalien jakelussa, ja heidän motivointinsa on välttämätöntä. Mikäpä olisi parempi keino motivoida kuin porkkanaksi asetettu palkinto?”

"