Menestyksekäs viikko FESPA-messuilla

Vietimme erittäin onnistuneen viikon FESPA-messuilla kiitos aidon mielenkiinnon, jota osastollamme vierailleet osoittivat tuotteitamme kohtaan. Suuret kiitokset ansaitsee myös Standhaft Messebau, joka suunnitteli ja rakensi messuosastomme.

Uuden STAFIX®GRIP Toner -tuotteen lanseerauksen lisäksi meillä oli ilo tavata lähes 300 vierasta messuviikon aikana. Vilkkaimmat päivät osastollamme olivat tiistaista torstaihin, jolloin Stafix®-tuotenäytteiden ympärillä oli mukavasti kuhinaa ja ihmisvilinää.

Pystyimme lisäämään kävijöiden tietoisuutta sekä entisistä tuotteistamme että upouudesta, juuri lanseeratusta STAFIX®GRIP Tonerista ja lisäksi saavutimme asettamamme tavoitteet STAFIX®-tuotteista kiinnostuneista uusista ihmisistä. Tulevat viikot näyttävät, millaisia uusia yhteistyömuotoja käynnistämme uusien tuttavuuksiemme kanssa. Joka tapauksessa olemme hyvin optimistisia mahdollisuuksien suhteen, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Aleksi Rastela.

Oli todella mukavaa tavata sekä uusia ihmisiä että entisiä asiakkaitamme. Suurin osa kävijöistä oli painotalojen tai jälleenmyyjien edustajia eri maista.

Eräs tavoitteemme oli luoda uusia kontakteja ja laajentua uusille maantieteellisille alueille. Huomasimme, että tälle on myös tarvetta ja kysyntää tavatessamme ihmisiä maista, joissa meillä ei vielä tällä hetkellä ole paikallista jälleenmyyntiä, Rastela toteaa.

Stafix Oy:n ensimmäiseksi kokemukseksi suurtapahtuman näytteilleasettajana messuilla saatiin aikaan todella hyviä tuloksia, ja menestys myös lisää positiivista painetta osallistua muihin tapahtumiin tulevaisuudessa.

"