Stafix näytteilleasettajana Kölnin FESPA-messuilla

Stafix Oy on mukana näytteilleasettajana suurimmilla kansainvälisillä suurkokotulostuksen ja painoalan messuilla (FESPA), jotka järjestetään toukokuussa 2015 Kölnissä.

Stafixin osastolla ovat esillä sekä STAFIX®STATIC-tuotteet että äskettäin lanseeratut STAFIX®GRIP-materiaalit. Tule tapaamaan Stafixin tiimiä ja tutustumaan materiaalien erilaisiin käyttömahdollisuuksiin mainonnassa.

”FESPA-messut tarjoaa painoalan ammattilaisille erinomaisen tilaisuuden löytää uusia tulostus- ja painomateriaaleja. Toivomme, että meillä on mahdollisuus esitellä tuotteitamme suurille ihmisjoukoille ja vakuuttaa heidät niiden tuomasta lisäarvosta erityisesti vähittäiskaupan mainonnassa,” toteaa Stafix Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Aleksi Rastela.

Stafix aloittaa pian myös Road to FESPA -osion Newsticker-julkaisussaan ja verkkosivullaan (www.stafix.fi), joista voit seurata tapahtumaan liittyvää uutisointia sekä Stafixin omia uutisia.

”Road to FESPA -osiossa annamme esimakua osastomme ilmeestä ja tarjoamme yleisölle myös mahdollisuuden vaikuttaa esimerkiksi esittelemiimme näytteisiin tai järjestämiimme kilpailuihin,” Rastela kertoo.

Stafixin osastonumero on Q98, halli 6. FESPA-messut järjestetään Kölnissä 18.–22. toukokuuta.

"