UUSI TUOTE UV-INKJET-TULOSTUKSEEN

Olemme lanseeranneet uuden tuotteen: STAFIX®GRIP-tuoteryhmään on lisätty erityisesti UV-Inkjet-tulostukseen soveltuvat rullamateriaalit.

STAFIX®GRIP UV-Inkjet -materiaalin leveys on 1370 mm ja rullapituudet ovat 30 ja 100 metriä. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekuvauksesta täältä.

STAFIX®GRIP UV-INKJET packaging

Matka tuotteen lanseeraukseen alkoi viime vuonna tuodessamme markkinoille STAFIX®GRIP Eco-Solvent -materiaalin, joka on suunniteltu erityisesti Eco-Solvent-tulostimille. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä materiaaliin ja toivoneetkin vastaavaa tuotetta UV-Inkjet-tulostimille.

Tämän palautteen pohjalta olemme kehittäneet STAFIX®GRIP UV-Inkjet -materiaalin. Uusi tuote on kustannustehokkaampi suurivolyymisissa suurkokotulostustöissä, koska ne toteutetaan usein UV-Inkjet-tulostimilla. Myös aiempaa pidempi 100 metrin rullapituus on kustannuksia alentava tekijä pitkissä tulostussarjoissa. Materiaalia on saatavana valkoisena ja kirkkaana.

Mitkä ovat tärkeimmät erot verrattuna STAFIX®GRIP Eco-Solvent -materiaaliin?

 – Uuden STAFIX®GRIP UV-Inkjet -tuotteen tärkeimmät edut ovat sen tuotanto- ja kustannustehokkuus. Tuotantokustannusten alentamiseksi kalvoa on vähän ohennettu. Kalvossa ei myöskään ole paksua primeria, sillä UV-Inkjet-tulostus ei vaadi raskasta imukykyistä pinnoitetta. Lisäksi paksumpi taustakalvo helpottaa tarrakalvon irrottamista sekä jälkikäsittelyä, kuten ritsausta ja stanssausta. Erityiseen silikonikerrokseen perustuva tartuntamekanismi on sama molemmissa tuotteissa, kertoo Stafixin toimitusjohtaja José Ayala.

 Haluaisitko testata materiaalia?

Koetulostusta varten on saatavana 0,61 x 5 metrin testirullia. Ole meihin suoraan yhteydessä tai täytä tietosi täällä, niin lähetämme sinulle testimateriaalin.

Voit halutessasi saada myös blanko-A4-arkkeja sekä painettuja näytteitä uudesta materiaalista antamalla yhteystietosi täällä (kirjoita kommenttikenttään GRIP UVI).

"