5 faktaa läppäritarroista


Läppäritarra

Liimattomilla tarroilla on lukemattomia käyttötapoja. Yksi näistä on käyttää niitä ”läppäritarroina” eli koristetarrana kannettavan tietokoneen kannessa.

Mitä hyötyä läppäritarroista on ja miksi näitä tulisi käyttää? Listasimme alle muutamia läppäritarrojen tuomia hyötyjä.

1. Helppo tapa uudistaa ja personoida tietokoneesi

Suurin osa ihmisistä käyttää läppäritarroja personoidakseen tietokoneensa ja tehdäkseen siitä uniikin näköisen. Tarran design on helppo tapa tuoda esiin persoonallisuutesi ja tyylisi. Läppäritarrojen avulla voit luoda tietokoneellesi täysin uuden ilmeen helposti vain tarraa vaihtamalla, koska liimattomat tarrat eivät jätä liimajälkiä tai muuten vahingoita läppäriäsi poistettaessa.

2. Tapa ilmaista brändisi identiteetti

Läppäritarrat ovat suosittu tapa heijastaa brändisi identiteettiä vain yhdellä vilkaisulla – tarrat puhuvat puolestasi kun työskentelet tietokoneellasi. Ne tarjoavat myös kätevän tavan mainostaa yritystäsi ja herättää huomiota uusien ihmisten tai jopa potentiaalisten asiakkaiden joukossa. Läppäritarra varustettuna yrityksen logolla, nimellä toimii myös hyvin pienenä lahjana työntekijöille ja asiakkaille.

3. Yksilöllinen design

Läppäritarrat ovat yksilöllisesti suunniteltuja, joten läppärisi kantta voi koristaa esimerkiksi omasta valokuvastasi tai vaikkapa yrityksesi tai suosikkijoukkueesi logosta tehty tarra. Käytännössä mahdollisuudet ovat rajattomat.

Läppäritarrat ovat myös hyvä keino ilmaista persoonallisuuttasi, ideoitasi tai ammattiasi. Esimerkiksi freelancer toimittaja voisi hyvin valita läppäritarrakseen kuvan kynästä ja paperista.

4. Uudelleenkäytettävä ja –siirrettävä

Läppäritarra

STAFIX®GRIP-tarralla on silikonipohjainen, kevyt tartunta-aine, joka ei jätä minkäänlaisia jälkiä, kun tarra poistetaan. Tämän ansiosta voit poistaa tarran koska vain vahingoittamatta tietokonettasi. Voit myös helposti korvata tarran uudella ja käyttää samaa tarraa myöhemmin uudelleen.

5. Suojaa tietokoneesi

Läppäritarralla voit peittää koko kannettavan tietokoneesi kannen, jolloin tarra toimii myös suojana naarmuja ja muita pieniä vahinkoja vastaan. Kannettavat tietokoneet on alun perinkin tehty mukaan otettaviksi, mutta samalla ne myös altistuvat helposti erilaisille vahingoille. Kulunut tai naarmuuntunut tarra on kuitenkin paljon helpompi vaihtaa uuteen kuin korjata koko tietokone.

Haluatko lisätietoja?

Lataa maksuton oppaamme “Liimattomien tarrojen käyttö mainonnassa” saadaksesi uusia ideoita ja lisätietoja liimattomien tarrojen avulla mainostamisesta.

"