STAFIX®STATIC on liimaton tarramateriaali, joka tarttuu lähes kaikille puhtaille pinnoille staattisen varauksen avulla. Materiaalin tarttuvuus on keskimäärin kolme kuukautta. Kalvo on sekä helppo asentaa, että poistaa jälkiä jättämättä.

 

stafix-static-timeSTAFIX®STATIC -soveltuu lyhytkestoisten kampanjoiden mainosmateriaaliksi. Tuotteet on helppo kiinnittää ja vielä helpompi irrottaa, jälkiä jättämättä. Sitä voi käyttää lähes kaikilla sileillä, kuivilla sekä ei-huokoisilla pinnoilla. STATIC pysyy paikallaan vaativissa olosuhteissa ja liimattomana se soveltuu myös herkille pinnoille.

STAFIX®GRIP on liimaton tarramateriaali, joka tarttuu erilaisille puhtaille ja erittäin sileille pinnoille silikonipohjaisen tartunta-aineen avulla. Materiaali ei jätä jälkiä, kun tarra poistetaan, ja on uudelleenkäytettävä jopa 12 kuukautta.

 

stafix-grip-timeSTAFIX®GRIP soveltuu lyhyt- ja pitkäaikaiseen mainontaan. Se tarttuu puhtaille ja erittäin sileille pinnoille kuten lasi, peilit, ruostumaton teräs, alumiini, kaakeli ja lakattu puupinta. GRIP on valintasi silloin, kun kaipaat  pitempikestoista kiinnitystä ja haluat korvata, uudelleensijoittaa tai poistaa materiaalin helposti pinnasta.

Ominaisuudet

Liimaton

Ei puhdistustarvetta

Kierrätettävä

Ympäristöystävällinen

Helppo kiinnittää

Nopea ja vaivaton

Irrotettava

Helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen

Painettavuus

STAFIX® materiaaleja voidaan painaa usealla eri painotekniikalla.
Valitse haluamasi tuote ja klikkaa painotekniikka nähdäksesi tuotekohtaiset paino-ominaisuudet.

STAFIX®STATIC

Offset Indigo UV-Inkjet

STAFIX®GRIP

Offset UV-Inkjet Eco-solvent Toner

Haluatko testipainaa materiaaliamme?

1 Valitse tuote

2 Valitse painotekniikka

Offset Offset
Indigo Indigo
UV-Inkjet UV-Inkjet
Offset Offset
Large Format Large Format
Toner Toner

3 Lähetä pyyntö