stafix-grip-offset

Eco-Solvent

STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT Rullat

stafix_download_product_manual_11_2016_eng

Tuotekuvaus

STAFIX®GRIP on liimaton tarramateriaali, joka tarttuu erilaisille puhtaille ja erittäin sileille pinnoille silikonipohjaisen tartunta- aineen avulla. Materiaali ei jätä jälkiä, kun tarra poistetaan. Tarraa voi käyttää uudelleen jopa 12 kuukauden ajan. Materiaali kiinnittyy ainoastaan painamattomalta puolelta.

STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT materiaali on saatavana valkoisena ja kirkkaana rullana.

STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT materiaalissa on erityinen vastaanottava pinnoite ECO-SOLVENT –väreille, joka takaa värin erinomaisen siirtyvyyden ja imeytymisen.

Materiaali soveltuu myös joillekin latex-painokoneille. Suosittelemme koetulostamaan materiaalia latex-koneella ennen varsinaisen painotyön tekemistä.

HYLLYIKÄ
Painamaton materiaali säilyy alkuperäisessä pakkauksessaan:

  • STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT Valkoinen PP 18 kuukautta
  • STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT Kirkas PET 24 kuukautta

Tuotetiedot

STAFIX®GRIP Eco-Solvent packaging

PAKKAUS & KOOT
1370 mm x 30 m
• 40 rullan lava (40 laatikkoa)
Testirullat: 610 mm x 3 m

VIRHEMARGINAALI
0,5% pituussuunnassa, 0,1% leveyssuunnassa

TUOTETIEDOT VALKOINEN KIRKAS
Materiaali PP PET
Viimeistely Matt Kiiltävä / kirkas
TARRA TAUSTA TARRA TAUSTA
Paino g/m2 135 30 180 30
Paksuus µm 195 35 140 35
Kokonaispaino g/m2 165 210
Kokonaispaksuus µm 230 175

 

RULLAN TIEDOT VALKOINEN KIRKAS
Rullan pituus 30 m 30 m
Rullan leveys mm 1370 1370
Rullan halkaisija mm 127 119
Hylsyn sisämitta mm 76,2 (3″) 76,2 (3″)
Rullan paino kg 8 10.3

Varastointi

Säilytä avaamaton STAFIX®GRIP materiaali alkuperäispakkauksessaan 25% – 50% suhteellisessa kosteudessa ja 15°C – 25°C lämpötilassa. Säilytä STAFIX®GRIP-materiaali avaamattomana, kunnes se on saavuttanut saman lämpötilan painosalin kanssa. Painosalin suositeltava suhteellinen kosteus on 50 – 60 % ja lämpötila 18 – 30°C:n välillä. Avaamisen jälkeen, sulje pakkaus huolellisesti ja säilytä käyttämätön materiaali alkuperäispakkauksessaan.

SÄILYTYSOLOSUHTEET PAINO-OLOSUHTEET
Kosteus 25% – 50% 40% – 60%
Lämpötila 15° – 25 °C 18º – 30º

Oikea lämpötilan tasaus helpottaa materiaalin käsiteltävyyttä ja syöttöä tulostimessa. Materiaalin suositeltavan lämpötilan saavuttaminen riippuu pakkauskoosta ja materiaalin sekä varaston, että painosalin välisestä lämpötilaerosta. Alla olevasta taulukosta näet tarkemmat arviot lämpötilan tasaukseen kuluvasta ajasta:

PAKKAUS PAINO LÄMPÖTILAERO (°C)
FORMAATTI KG (NOIN) 10° 15° 20° 25° 30° 35° 40° TUNTIA
Rulla, 1370mm x 30m (valkoinen) 1 laatikko (1 rulla) 10 KG 2 2 2 2 3 3 3 4
Rulla, 1370mm x 30m (kirkas) 1 laatikko (1 rulla) 13 KG 2 2 2 2 3 3 3 4

stafix_download_product_manual_11_2016_eng
Kuville suositellaan 60 – 70 l/cm rasterin linjatiheyttä. Käytä tekstissä ainoastaan 100 % mustaa väriä paremman kohdistuksen takaamiseksi. Vältä paksuja värikerroksia nopeamman kuivumisen varmistamiseksi.

KIRKAS MATERIAALI
Tulosta ikkunaan kiinnitettäväksi tarkoitettu tarra-aineisto kirkkaalle materiaalille peilikuvana. Lisää erillinen kerros peittovalkoista (joko rasteroimalla tai laminaatilla) läpinäkyvyyden vähentämiseksi. Tuote kiinnittyy lasiin ainoastaan painamattomalta puolelta

stafix_download_product_manual_11_2016_eng
Tee aina testitulostus ennen asiakastyön toteuttamista, etenkin tulostaessasi ensimmäistä kertaa STAFIX®GRIP-materiaalille.

STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT materiaalissa on erityinen vastaanottava pinnoite ECO-SOLVENT –väreille, joka takaa värin erinomaisen siirtyvyyden ja imeytymisen. Materiaali soveltuu myös joillekin latex-painokoneille. Suosittelemme testaamaan materiaalia latex-koneella ennen varsinaisen painotyön tekemistä.

TULOSTETTAESSA
Jos materiaalin tunnistamisessa on ongelmia kirkkaan materiaalin kanssa, käytä maalarinteippiä materiaalin reunassa, jotta sensorit rekisteröivät kirkkaan materiaalin.


Jälkikäsittely

STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT materiaalit voidaan leikata tulostimen omalla laikkurilla tai käyttämällä erillistä pöytäleikkuria. Valkoinen (PP) materiaali on pehmeämpää kuin kirkas (PET) materiaali ja saattaa tarvita eri paineen materiaalia leikattaessa. Käytä leikkaamiseen terävää leikkurin terää.

PAKKAAMINEN JA LÄHETYS
Suojaa tuotteet huolellisesti pölyltä kun lähetät ne asiakkaalle. Pakkaa materiaali aina vaakatasossa, älä taita arkkeja. Jos lähetät materiaalin rullana, rullaa se aina painopuoli ylöspäin.

KÄYTTÖ JA KIINNITYS
STAFIX®GRIP-tuote on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa. Materiaali tarttuu erittäin sileille kiinnityspinnoille keskimäärin 12 kuukauden ajaksi. STAFIX®GRIP ei tartu huokoisille pinnoille, kuten maalatut seinät, PVC-vaahtomuovi tai käsittelemätön puu. Testaa materiaali haluamallasi pinnalla ennen painotyön toteuttamista/ tilaamista.

Varmista materiaalia kiinnittäessä, että pinta on puhdas. Jos pinta on likainen, puhdista pinta ennen kiinnitystä vedellä. Älä käytä pesuaineita tai kemikaaleja. Märkäkiinnitys on suositeltavaa välttääksesi mahdolliset ilmakuplat ja se helpottaa etenkin isojen tuotteiden kiinnitystä. Kiinnitä kalvo aina painamattomalta puolelta.