STAFIX®STATIC

STAFIX®STATIC on liimaton tarramateriaali, joka tarttuu lähes kaikille puhtaille pinnoille staattisen varauksen avulla. Materiaalin tarttuvuus on keskimäärin kolme kuukautta. Kalvo on sekä helppo asentaa, että poistaa jälkiä jättämättä.

Valitse painotekniikka

Klikkaa painotekniikkaa nähdäksesi tarkemmat tiedot

stafix-static-offset

Offset

Arkkisyöttöisille perinteisille ja UV-Offset-painokoneille. OFFSET -tuotteissamme kalvo on kiinnitetty taustakartonkiin kahdella liimaraidalla.

 

B2_offset_pallet_2014_0046_web

PAKKAUS & KOOT
Pakkaus
• 200 arkin laatikot
• 2000 bulkkilavat
• 2000 arkin riisikäärityt lavat (10 riisiä x 200 arkkia)
Koot
• 320 x 450 mm
• 480 x 650 mm
• 707 x 1000 mm

Lue lisää


 

stafix-static-indigo

Indigo

Arkkisyöttöisille HP Indigo ® -painokoneille. INDIGO -tuotteissa kalvo on kiinnitetty kauttaaltaan paperitaustaan kevyesti tarttuvalla (low-tack) liimalla. Kalvolla on HP Indigo® ElektroInks™-väriaineille sertifioitu erikoispäällyste, joka takaa painovärin erinomaisen siirtymisen ja tarttuvuuden.

 

STAFIX®STATIC_INDIGO_packaging_4_2015_P4300167_web

PAKKAUS & KOOT
Pakkaus
• 100 arkin laatikot
• 4000 arkin lavat (40 laatikkoa x 100 arkkia)
Koot
• 320 x 460 mm

Lue lisää


stafix-static-uv

UV-Inkjet

Suurkuva UV- ja UV-LED-tulostimille. UV-INKJET -tuotteissamme kalvo on kiinnitetty kokonaan taustapaperiin kevyesti tarttuvalla (low-tack) liimalla. Kalvolle ei voi tulostaa liuotin- tai vesipohjaisilla väriaineilla.

 

STAFIX®STATIC_UV_INKJET_packaging_4_2015_P4300170_web

PAKKAUS & KOOT
Pakkaus
• 50 arkin pakkaukset
• 1500 arkin lavat (30 x 50 arkkia)
•  Yksittäispakatut rullat, 12 rullaa / lava
Koot
• Arkit, 707 x 1000 mm
• Rullat 700 mm x 50 m
• Rullat, 700 mm x 100 m

Lue lisää

STAFIX®STATIC on ratkaisusi myymälämarkkinointiin ja koristeluun.

Koska materiaali tarttuu lähes kaikille puhtaille ja sileille pinnoille, se on vaivaton ratkaisu kaikenlaisiin mainostus- ja promotarpeisiin. Pääset mahdollisimman lähelle tuotettasi tai palveluasi vain yhden materiaalin avulla. Juuri sinne missä asiakkaasikin on.

Asiakkaamme käyttävät materiaalia postereina, bannereina ja tarrojen lailla myymälämarkkinoinnin tarpeissaan useilla eri pinnoilla kuten:

  • ikkunat
  • jääkaapit ja pakastimet
  • TV- ja tietokonenäytöt (ja muut herkät pinnat)
  • seinät
  • ovet
  • tiskit

Tuotteita käytetään paljon erilaisten tuoteryhmien kuten juomien, pakasteiden, lääketeollisuuden ja elektroniikan mainostamiseen, vain muutamia mainitaksemme. Katso lisää kohteita referensseistä nähdäksesi miten muut ovat hyödyntäneet STAFIX®STATICIn ominaisuuksia.

Haluatko testata tuotteitamme? Tilaa Näytekansio päästäksesi testaamaan koko STAFIX® tuoteperheen itse.

Applications

stafix-static-timeSTAFIX®STATIC tarttuu lähes kaikkiin kuiviin ja puhtaisiin pintoihin kuten lasiin, marmoriin, puuhun, muoviin ja metalliin. Se ei tartu tekstiileihin tai muihin huokoisiin pintoihin. STAFIX®STATIC-materiaalin tarttuvuus säilyy keskimäärin kolmen kuukauden ajan. Mitä vähemmän STAFIX®STATIC-tuotteita siirretään ja mitä tasaisempi pinta on, sitä pidempään tuotteet kiinnittyvät pintaan.

STAFIX®STATIC-materiaali on todella helppo kiinnittää: kalvo irrotetaan taustapahvista, asetetaan halutulle paikalle kevyellä pyyhkäisyllä optimaalisen tarttuvuuden varmistamiseksi. Siinä kaikki! Huolellista, aikaa vievää sijoittamista ja tasoittamista tai pintojen puhdistusta kiinnittämisen jälkeen ei enää tarvita.

STAFIX®STATIC VALKOINEN

Kalvon tartuntakyky paranee lyhyen ajan kuluessa, irroten helposti milloin tahansa  jättämättä jälkiä käytetylle pinnalle.

use_installation_update_2014_white 1. Tarkista, että pinta on puhdas. Puhdista pinta tarvittaessa vedellä, mutta älä käytä puhdistusaineita tai kemikaaleja.

2. Irrota STAFIX®STATIC-kalvo taustapahvista ja aseta kalvo kiinnityspintaan painamaton puoli pintaa vasten.

3. Poista ilma kalvon ja kiinnityspinnan välistä, jotta tartunta on hyvä. Voit käyttää kiinnityksessä apuna taustapahvia.

 

STAFIX®STATIC KIRKAS (PEILIKUVAPAINATUKSELLA)

Jos haluat kiinnittää kuvan ikkunan sisäpuolelle kuvapuoli ulospäin (näyteikkunamainos), käytä läpinäkyvää kalvoa. Kalvo painetaan peilikuvana ja painamaton puoli kiinnitetään ikkunaan. Kalvo tarttuu ikkunan sisäpuolelle ja mainos näkyy ulospäin.

use_installation_update_2014_clear1. Tarkista, että pinta on puhdas. Puhdista pinta tarvittaessa, mutta älä käytä puhdistusaineita tai kemikaaleja.

2. Irrota STAFIX®STATIC-kalvon taustapahvi ja aseta kalvo kiinnityspintaan painamaton puoli pintaa vasten.

3. Poista ilma kalvon ja kiinnityspinnan välistä, jotta tartunta on hyvä. Voit käyttää apuna taustapahvia.

STAFIX®STATIC SUURKUVATULOSTE, VALKOINEN & KIRKAS

Yli metrin pituiset suurikokoiset julisteet tai bannerit on suositeltavaa kiinnittää yhdessä toisen henkilön kanssa, jotta kalvo ei rypisty, pölyynny tai likaannu koskettaessaan lattiaan.  Kiinnitä kalvo aina painamattomalta puolelta!

use_installation_update_2014_large1. Tarkista, että pinta on puhdas. Puhdista pinta tarvittaessa, mutta älä käytä puhdistusaineita tai kemikaaleja.

2. Irrota STAFIX®STATIC-kalvo taustapahvista ja aseta kalvo kiinnityspintaan painamaton puoli pintaa vasten yhdessä toisen henkilön kanssa.

3. Poista ilma kalvon ja kiinnityspinnan välistä, jotta tartunta on hyvä. Voit käyttää apuna taustapahvia.