Kesäkuulumiset ja terveiset Select 2015 -messuilta


Kevät ja alkukesä ovat olleet meille kiireistä aikaa. Olemme osallistuneet moniin tapahtumiin, julkaisseet uuden verkkosivustomme, lanseeranneet uuden tuotteen ja kaiken kukkuraksi aloittaneet uuden blogimme! Suuret kiitokset kaikille teille, jotka luette blogiamme juuri nyt!

IGEPA SELECT 2015

Igepa Select 2015

Saksalainen paperituotteiden tukkumyyjä, Igepa, järjestää joka toinen vuosi omat, yrityksen sisäiset erikoismessut: Igepa Select. Messujen tarkoitus on esitellä yrityksen asiakkaille uusimmat kehityssuuntaukset sekä Igepan tuotevalikoiman uutuudet. Lisäksi messuilla on mahdollisuus tavata Igepan myyntiedustajia, osallistua seminaareihin – ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä – nauttia olosta leppoisassa tunnelmassa.

Tänä vuonna messut järjestettiin Saksan Kasselissa 25.–27. kesäkuuta. Laajalla 5 500 neliömetrin messualueella esiteltiin digipainon, digitaalisen mainonnan, painotalojen, pakkaus- sekä prepress-alan tuotteita ja palveluita.

MAHTAVA KOKEMUS

STAFIX

Olimme mukana tässä huikeassa tapahtumassa omalla osastollamme ja saimme mahdollisuuden tavata sekä olemassa olevia että uusia potentiaalisia asiakkaita. Messuilla oli helppo olla yhteydessä myös kaikkien Saksan Igepa-toimipaikkojen tuotepäälliköihin ja myyntiedustajiin.

Tärkein tavoitteemme oli esitellä uusi STAFIX®GRIP Toner -materiaali, joka herätti runsaasti mielenkiintoa. Suuret kiitokset x-doc solutionsille, Xeroxin Saksan jälleenmyyjälle, joka toimitti meille upeasti tulostettuja näytteitä!

Kaiken kaikkiaan osallistuminen yhtiön sisäisiin erikoismessuihin oli mahtava kokemus. Olemme erittäin iloisia myös kaikista uusista solmimistamme tuttavuuksista sekä mahdollisuudestamme lisätä tuotteidemme tunnettuutta Saksassa.

JATKUU SYYSKUUSSA

STAFIX

Nyt on aika hidastaa vauhtia ja henkäistä vähän kesälomakauden aikana. Mutta syyskuussa jatkamme taas entistä vahvempina!

Syksyn aikana on luvassa paljon mielenkiintoista. Lanseeraamme esimerkiksi taas uuden tuotteen ja julkaisemme ensimmäisen brändeille ja myymälämainonnan suunnittelijoille suunnatun e-kirjan.

Nyt kuitenkin toivotamme hyvää ja rentouttavaa kesää!

 

PYSY KUULOLLA!

 

"