Tervetuloa Reaching New Surfaces -blogiimme!


Olemme kertakaikkisen innoissamme aloittaessamme uuden blogimme – Reaching New Surfaces!

MITÄ ON STAFIX?

Olemme Suomessa sijaitseva erikoispainomateriaalien valmistaja. Ennen kaikkea olemme motivoituneista ja yrittäjähenkisistä ihmisistä koostuva tiimi, joiden yhteinen intohimo on saavuttaa jotain suurta.

Mielestämme myymälämainonnan pitää olla sekä tehokasta että helppoa. Ja mikseipä joskus myös hauskaakin! Olemme myös sitä mieltä, että pinnoilla ja paikoilla, joihin mainokset kiinnitetään, pitää olla mahdollisimman vähän rajoituksia. Juuri tästä syystä olemme nimenneet blogimme ”uusia pintoja tavoittelevaksi” – Reaching New Surfaces.

MIKSI KIRJOITAMME BLOGIA?

Tavoitteemme on jakaa hyödyllisiä tietoja alastamme valmistajille, paino- ja tulostusalan yrityksille, mainostoimistoille sekä muille lukijoille. Blogikirjoitusten avulla haluamme myös jakaa innostavia asiakastarinoita sekä kertoa messukokemuksista ja muista tapahtumista.

Emme kerro tässä blogissa ainoastaan oman yrityksemme kuulumisia ja tietoja tuotteistamme, vaan lisäksi kirjoittamiseen osallistuvat myös yhteistyökumppanimme sekä muut vierailijabloggaajat.

SEURAA MEITÄ JA OSALLISTU

Toivomme kovasti, että luet blogiamme myös tulevaisuudessa. Juuri sen vuoksi ajatuksesi ovat enemmän kuin tervetulleita! Jos sinulla on blogimme sisältöä koskevia ideoita tai ehdotuksia, kerrothan niistä meille!

Kiitos, että luet blogiamme, käyt sivustolla, kommentoit kirjoituksia ja jaat niitä eteenpäin. Meistä on todella mahtavaa, että olet mukana!

"