POP – Point of Purchase / Food and Drinks

STAFIX®STATIC on innovatiivinen mainosmateriaali ja ihanteellinen lyhytaikaiseen käyttöön, kuten meidän kampanjoidemme tapauksessa usein on. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että mainokset voi kiinnittää helposti mihin tahansa ja irrottaa ilman, että ne jättävät jälkiä.

Nina Pastaschek, Jr. Brand Manager Heineken®


Heineken tunnetaan paitsi hyvästä oluesta myös viihdyttävistä ja innovatiivisista mainoksista. Nyt myös tämä suosittu olutbrändi käyttää STAFIX®STATIC-tuotteita markkinointimixissään.

Viimeksi sveitsiläinen Heineken on käyttänyt STAFIX®STATIC-materiaalia Star World Tour -kampanjassaan, jonka aikana arvottiin lippuja kansainvälisille ja kotimaisille festivaaleille sekä lukuisia pikapalkintoja. Star World Tour -kampanjaa mainostettiin kaikkialla Sveitsissä.

Ravintoloille jaetut mainontapaketit sisälsivät arvontalippuja, useita pikapalkintoja sekä myyntipistemateriaaleja. Perinteisen mainosmateriaalin lisäksi Star World Tour -kampanjan jokainen myyntipistemainontapaketti sisälsi myös muutaman A3-kokoisen STAFIX®STATIC-kalvolle painetun julisteen. Koska Heineken halusi parantaa todennäköisyyttä siitä, että julisteet kiinnitettäisiin myyntipisteisiin, se päätti vaihtaa perinteiset paperimainokset STAFIX®STATIC-julisteisiin. Näin baarinpitäjät voivat kiinnittää julisteet mihin tahansa ilman huolta mainosten jättämistä jäljistä tai pintojen vahingoittumisesta.