Stafix -tiimi toivottaa hyvää kesää!

STAFIX Sales days 2016

Lomien ollessa aivan nurkan takana etenkin täällä Suomessa ja hieman myöhemmin myös muualla Euroopassa, haluamme toivottaa hyvää kesää ja aurinkoisia lomapäiviä!

Tuotantomme ja toimistomme ovat auki läpi kesän, mutta toki normaalista hieman poiketen lomista johtuen. Mikäli yhteyshenkilösi on lomalla yhteydenottosi aikaan, hänen kollegat auttavat sinua varmasti mielellään!

Vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana tiimimme tapasi niin Milanossa kuin Suomessakin. Kehityspäivien ohessa tiimi piti hauskaa erilaisten aktiviteettien merkeissä. Myyntitiimin tavatessa Milanossa päästiin tutustumaan lähemmin kyseiseen kaupunkiin tiimin Italian vahvistuksen avustuksella, vieraillen myös paikallisissa ravintoloissa – annosten kuvaaminen oli pakollista.

Toukokuussa koko tiimin ollessa yhdessä Suomessa ’Stafix-viikon’ aikaan, järjestimme Savutuvan Apajalla Frisbeegolf -kisan sekä perinteisiä suomalaisia ulkoiluaktiviteetteja, joiden yhteytdessä saimme nauttia kauniista säästä ja nostattaa ruokahalua ennen yhdessä kokattua illallista. Näistä molemmista tapahtumista löydät lisäkuvia yrityksemme Facebook-tililtämme täältä.

Kesän jälkeen syksy käynnistyykin taas uusilla kertomisilla, joten pysy kuulolla!

"